Inicio Actualidad Retorna el Concurs de Teatre Amateur “Premi Joaquim Vilà i Folch”

Retorna el Concurs de Teatre Amateur “Premi Joaquim Vilà i Folch”

Aquesta setmana té lloc l’estrena de la 12 edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà “Premi Joaquim Vilà i Folch”. Es tracta d’un concurs de caràcter biennal organitzat pels grups de teatre de la nostra ciutat Triangle Teatre i Catalònia Teatre. El certamen té l’objectiu de difondre i gaudir de les representacions de sis grups de teatre amateur, és a dir, grups de teatre no professionals, seleccionats d’entre propostes de tot Catalunya.

Cada diumenge el Patronat Cultural i Recreatiu o l’Orfeó Catalonia s’alternen com a escenari d’una obra de teatre a concurs, i els dos grups organitzadors tancaran la programació els dies 3 i 10 d’abril. La darrera edició del Concurs va tenir lloc l’any 2019, i el 2021 es va decidir ajornar per causa de les restriccions vinculades a la pandèmia.

La primera funció tindrà lloc el 20 de febrer, a l’Orfeó Catalònia (18.00 hores), amb el Quadre Escènic Teatre Centre Catòlic, de l’Hospitalet de Llobregat, i l’obra “Adreça desconeguda“, basada en un text de Kressman Taylor. A través dels enllaços següents podeu conèixer més detalls de cada obra i comprar les entrades per assistir-hi, al preu de 5 euros.

Més informació del concurs

Web de venda d’entrades


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí