Inicio Actualidad Retorna el Concurs de Teatre Amateur “Premi Joaquim Vilà i Folch”

Retorna el Concurs de Teatre Amateur “Premi Joaquim Vilà i Folch”

Aquesta setmana té lloc l’estrena de la 12 edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà “Premi Joaquim Vilà i Folch”. Es tracta d’un concurs de caràcter biennal organitzat pels grups de teatre de la nostra ciutat Triangle Teatre i Catalònia Teatre. El certamen té l’objectiu de difondre i gaudir de les representacions de sis grups de teatre amateur, és a dir, grups de teatre no professionals, seleccionats d’entre propostes de tot Catalunya.

Cada diumenge el Patronat Cultural i Recreatiu o l’Orfeó Catalonia s’alternen com a escenari d’una obra de teatre a concurs, i els dos grups organitzadors tancaran la programació els dies 3 i 10 d’abril. La darrera edició del Concurs va tenir lloc l’any 2019, i el 2021 es va decidir ajornar per causa de les restriccions vinculades a la pandèmia.

MAS:  Eleccions locals: què cal saber

La primera funció tindrà lloc el 20 de febrer, a l’Orfeó Catalònia (18.00 hores), amb el Quadre Escènic Teatre Centre Catòlic, de l’Hospitalet de Llobregat, i l’obra “Adreça desconeguda“, basada en un text de Kressman Taylor. A través dels enllaços següents podeu conèixer més detalls de cada obra i comprar les entrades per assistir-hi, al preu de 5 euros.

Més informació del concurs

Web de venda d’entrades


- Te recomendamos -
Artículo anteriorOberta la convocatòria per participar en la creació del manifest reivindicatiu del 8M
Artículo siguienteL’Oficina Jove ofereix assessorament gratuït sobre temes d’interès per als joves
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí