Inicio Actualidad Nous horaris i condicions a l’Hospital de Bellvitge

Nous horaris i condicions a l’Hospital de Bellvitge

Esteu aquí

A partir d’avui 14 de febrer es torna a permetre l’entrada d’una persona acompanyant en àrees no covid, de 13 a 15 h

dilluns, 14 febrer, 2022 – 13:00


La progressiva millora de la situació epidemiològica els darrers dies permet recuperar l’accés d’una persona acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització, Unitats de Crítics i Semicrítics a les àrees no covid. Els/les pacients ingressats/ades a les àrees no covid podran rebre una persona acompanyant cada dia, de dilluns a diumenge, entre les 13 i les 15 h. Per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui la mateixa persona acompanyant cada dia. Aquest horari també serà vàlid per a la Unitat de Semicrítics.


A la Unitat de Cures Intensives, l’horari de visites serà de 13.30 h a 15 h, tot i que en casos excepcionals i de forma pactada entre l’equip mèdic i les famílies es podrà flexibilitzar aquest horari. En la Reanimació Post Quirúrgica (RPQ) l’horari d’accés de la persona familiar/acompanyant, serà de 19 a 20 h. Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas del pacients que tenen la targeta CUIDA’m i els/les menors d’edat. D’altra banda, l’accés d’un/a acompanyant a l’Àrea Ambulatòria (Consultes Externes), Gabinets i Urgències es mantindrà com fins ara. A l’àrea covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un/a acompanyant en situacions específiques com ara els/les pacients amb la targeta CUIDA’m o els/les menors d’edat. Es recorda la importància que totes les visites mantinguin les mesures de seguretat durant la seva estada al centre, especialment pel que fa a la mascareta, que s’haurà de mantenir correctament posada en tot moment, tant fora com a dintre de les habitacions. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí