Inicio Actualidad L’Oficina Jove ofereix assessorament gratuït sobre temes d’interès per als joves

L’Oficina Jove ofereix assessorament gratuït sobre temes d’interès per als joves

L’Oficina Jove és l’espai de referència per a la població jove del nostre municipi en relació amb la informació, l’orientació i l’assessorament. També és un servei útil per desenvolupar tràmits i sol·licitar diferents recursos relacionats amb les demandes del jovent. 

ORIENTACIÓ ACADÈMICA: Una persona orientadora acompanya i assessora sobre itineraris acadèmics a joves del municipi: beques, accés, dates d’inscripció, currículum acadèmic…

OCUPACIÓ JUVENIL: Assessoria laboral i formativa per a joves anys amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

MOBILITAT INTERNACIONAL: Informa i acompanya a aquelles persones interessades en fer una estada a l’estranger per estudiar, treballar, fer voluntariat…  Per a més informació: mobilitatcornella@gmail.com

SEXUALITAT: Per assessorar i resoldre qualsevol dubte sobre sexualitat, anticoncepció, reproducció, ITS, cicle menstrual… Es porta a terme el darrer dilluns de cada mes.

MAS:  Todo lo que necesitas saber sobre el horario y recorrido del desfile militar en Madrid el 12 de octubre

- Te recomendamos -
Artículo anteriorRetorna el Concurs de Teatre Amateur “Premi Joaquim Vilà i Folch”
Artículo siguienteL’Escola organitza una Conflujam de música i dansa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí