Inicio Actualidad Dimarts 15 de febrer, presentació del llibre “Implica’t amb les ODS” a...

Dimarts 15 de febrer, presentació del llibre “Implica’t amb les ODS” a càrrec de Sindicalistes Solidaris

Esteu aquí

Totes les persones que assisteixin a l’activitat seran obsequiades amb el llibre

dijous, 10 febrer, 2022 – 14:45


El proper dimarts dia 15 de febrer a les 18  h,  tindrà lloc a les Cases d’en Puig la presentació del llibre “Implica’t amb els ODS”. Elaborat per l’entitat Sindicalistes Solidaris, la presentació comptarà amb la participació de la coautora, Núria Pelay i el coautor J. Antonio Pasadas.


El llibre pretén ser una eina pràctica on es poden trobar idees per contribuir a assolir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a l’any 2030 i continuar amb el treball de l’Agenda 2030.


Pelay i Pasadas tenen per objectiu sensibilitzar a la ciutadania i permetre un món allunyat de desigualtats i discriminacions, on totes les persones tinguin accés a elements bàsics com la salut, educació, medi ambient o treball digne, i accés també a una economia sostenible, on la pau siguin la normalitat en què es visqui arreu del món.


Inscripcions


Aquesta presentació forma part de l’Aula de Ciutadania, l’espai de formació que organitza l’Àrea d’Acció Social i Comunitària i que vol compartir coneixements i reflexions amb la ciutadania i entitats de la ciutat, a través del diàleg i la pràctica amb especialistes sobre diferents temàtiques.


Si us voleu inscriure a la presentació del llibre sobre les ODS, ho podeu fer a través del següent enllaç o enviant un correu a cooperacio@elprat.cat. També ho podeu fer presencialment a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) de dilluns a divendres de 9 a 20 h.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí