Inicio Actualidad Ampliació de les garanties de productes

Ampliació de les garanties de productes

Esteu aquí

Vigent des de l’1 de gener de 2022

Imatge extreta de consum.gencat.cat

dijous, 10 febrer, 2022 – 09:00


A partir de l’1 de gener de 2022 la garantia legal dels productes i serveis i continguts digitals s’amplia. Les empreses venedores de productes nous responen durant els 3 anys posteriors a la data de lliurament. En cas de manca de conformitat d’un producte, cal reclamar primer a l’empresa. Si en el termini de 30 dies no tenim resposta o aquesta no és satisfactòria, es pot presentar una reclamació al Servei Públic de consum que correspongui. 


Més informació a https://consum.gencat.cat/ca/recomanacions/garanties/


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí