Inicio Actualidad Dues especialitzacions formatives per a joves de 18 a 29 anys dins...

Dues especialitzacions formatives per a joves de 18 a 29 anys dins del Projecte Singulars

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha iniciat el Projecte Singulars, un programa d’orientació i formació professional, adreçat a joves d’entre 18 i 29 anys i que està cofinançat pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). En aquests moments és oberta la captació de joves participants.

El programa ofereix assessorament individualitzat, acompanyament en la cerca d’ocupació i intermediació amb empreses, i dues opcions de formació professionalitzadora: la primera, muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables, que té l’objectiu de capacitar el/la participant per a realitzar operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables, fonamentalment solars tèrmiques, fotovoltaiques i eòliques de petita potència; i la segona, d’auxiliars de magatzem, amb manipulació de càrregues, preparació de comandes, etc. Les dues formacions es fan a Cornellà de Llobregat en entitats col·laboradores.

  • Certificat de Professionalitat de Nivell 1 “Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables” (420 hores lectives + 120 hores practiques) Inici previst març 2022 – Entitat formativa: Gremi d’Instal·ladors del Baix Llobregat (Cornellà Llob.)
  • Certificat de Professionalitat de Nivell 1 “Op Activitats Auxiliars de Magatzem” (210 hores lectives + 40 hores pràctiques). Inici previst març 2022 – Entitat formativa: IFTEM (Cornellà Llob.)
MAS:  Gairebé un centenar d’entitats participaran a la 19a Mostra d’Entitats

 

Les inscripcions es poden fer a través de l’apartat d’aquesta web amb la borsa de Treball que gestiona el departament de Polítiques d’Ocupació: 

Formacions / Formaciones – Ajuntament de Cornellà (cornella.cat)

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova programació per a 2022 de les visites al riu Llobregat per conèixer el seu ecosistema
Artículo siguienteCornellà acull dissabte dues projeccions de la mostra de cinema de medi ambient
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí