Inicio Actualidad Cornellà acull dissabte dues projeccions de la mostra de cinema de medi...

Cornellà acull dissabte dues projeccions de la mostra de cinema de medi ambient

Aquest dissabte a la tarda l’Auditori de Sant Ildefons s’obre a dues propostes que vinculen el cinema i el medi ambient, amb les projección de ‘El gigante egoista‘ i de ‘Kiss the ground‘. Es tracta d’una activitat gratuïta però és necessària la inscripció prèvia a través d’aquesta web:

http://ajuntament.cornella.cat/inscripcions/

Les dues pel·lícules formen part del catàleg de propostes incloses a la programació de la mostra Suncine, 28a Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, el més antic del seu gènere a tot el món. El certamen presenta produccions cinematogràfiques, documentals, ficcions i animacions llargues i curtes que parlen de diverses situacions ambientals que afecten el nostre planeta i que, lentament, estan malmetent la vida, i es desenvolupa a diverses seus.

Les projeccions a Cornellà estan organitzades per l’Ajuntament de Cornellà i A3E (Associació d’Empreses per a l’Eficiència Energètica) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

17:30h El GIGANTE EGOISTA (a partir 4/5 anys)
LILIANA ROMERO – 2021 – Argentina – 60 min.
Basada en un relat d’Oscar Wilde, la pel·lícula desenvolupa aquest relat per crear una història de màgia, amistat, solidaritat i sobretot respecte per la naturalesa. En la pel·lícula és molt present el fet que l’ordre de les quatre estacions és fonamental per al funcionament i el desenvolupament de la vida.
Idioma: castellà

19:00h KISS THE GROUND (BESA LA TERRA) (a partir de 14 anys)
JOSHUA TICKELL, REBECCA HARRELL TICKEL – 2020 – Estats Units – 45 min
WOODY HARRELSON (narrador de la pel·lícula), JASON MRAZ, PATRICIA ARQUETTE, entre altres, ens explica com regenerar els sòls del món, i estabilitzar completa i ràpidament el clima de la Terra, restaurar els ecosistemes perduts i crear abundants subministraments d’aliments. La pel·lícula il·lustra enginyosament com, en reduir el carboni atmosfèric, el sòl és la peça que falta en el trencaclosques del clima i assegurar el futur de la nostra espècie.
Idioma: anglès subtitolada en castellà


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí