Inicio Actualidad Cornellà en Titulars, les principals xifres del mes de gener

Cornellà en Titulars, les principals xifres del mes de gener

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

Per al mes de gener de 2022 hi ha diverses xifres relacionades amb els pressupostos de l’Ajuntament de Cornellà per a aquest any, des de la xifra total de 97,8 milions d’euros, als més de 32 que es destinen a política territorial i espai públic, o els 7,7 milions en inversions. També us recordem les 980 persones que han participat en la darrera edició de la cursa solidària de Reis, o les més de quatre mil sancions relacionades amb convivència ciutadana que va posar la Guàrdia Urbana, l’any passat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí