Inicio Actualidad Forma’t al Citilab: en competències digitals, robòtica i electrònica, o programació d’aplicacions

Forma’t al Citilab: en competències digitals, robòtica i electrònica, o programació d’aplicacions

El 2022 ha començat al Citilab amb l’inici de diverses opcions de formació de caràcter quadrimestral. Per exemple, cursos per impulsar el desenvolupament i la millora de les competències digitals i promoure el trencament de la bretxa digital entre la ciutadania, així com les formacions d’introducció i aprenentatge de robòtica, programació i electrònica creativa per a totes aquelles persones interessades en coneixements més especialitzats.

Les següents formacions especialitzades tenen una durada de quatre mesos, començant al mes de febrer i concloent al juny:

Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor (en línia)

Cursos en matèria TIC per desenvolupar les competències digitals

El Citilab també té opcions per assolir competències digitals bàsiques i aprendre a utilitzar els recursos que ofereixen les tecnologies. Inicia’t és una formació bàsica que permetrà a l’usuari aprendre a fer ús de l’ordinador i dels dispositius mòbils, navegar, trobar informació, ús del correu electrònic… Consulta i practica és un servei de suport i consulta en matèria TIC, un espai en el qual totes les persones que tinguin dubtes, vulguin practicar o necessitin suport en l’àmbit digital puguin comptar amb l’ajuda del personal de l’Opensurf del Citilab. Són formacions gratuïtes (només cal el carnet de Citilaber).

Consulta i practica (presencial)

Consulta i practica (en línia)

Per a realitzar la inscripció a les formacions o fer una reserva de cita per al servei de suport TIC  cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognomsany de naixement i municipi de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i indicant en quina formació vol participar així com l’horari o la convocatòria, si és que s’oferten diverses opcions. 

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés telemàtic, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del centre: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, exceptuant els dies festius.

https://www.citilab.eu


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí