Inicio Actualidad L’Ajuntament destina gairebé 8 milions d’euros per millorar l’espai públic i la...

L’Ajuntament destina gairebé 8 milions d’euros per millorar l’espai públic i la qualitat de vida de les persones en el pressupost per a 2022

L’Ajuntament de Cornellà ha aprovat un pressupost de 97,8 milions d’euros per a 2022, una xifra que significa un increment del 14% respecte a l’exercici anterior, tal com www.cornella.cat va avançar ara fa uns dies. Un dels aspectes més destacats és l’important augment de la partida d’inversions, els diners destinats a fer realitat nous projectes a través d’obres públiques o dotació de béns i equipaments.

Les inversions previstes per a 2022 de l’Ajuntament de Cornellà sumen  7.751.648 euros, un 158% més respecte les realitzades durant l’any passat, i que es van veure afectades per la paralització de projectes a causa del impacte de la Covid-19 a les partides pressupostàries. 2022 s’inicia amb la voluntat de desplegar i portar a un ampli nombre d’actuacions per afrontar els reptes presents i futurs de la ciutat i millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Cornellà.

Millora de carrers i d’equipaments municipals | 1.800.000 €
Reforma del pavelló de l’Escola Jacint Verdaguer i del passeig dels Ferrocarrils Catalans, renovació de punts de llum i de l’espai del parc infantil de la plaça de Campfaso, a més de diferents reparacions a centres educatius i esportius de la ciutat.

Can Mercader | 1.476.934 €
Renovació del paviment de la zona d’entrada del parc i instal·lació d’ascensors per millorar l’accessibilitat per la part nord.

 

 

Conversió en zona de vianants i remodelació de diferents carrers | 1.300.000 €
Les més importants són diferents trams del carrer de Bonestar, de l’avinguda de la República Argentina i de la carretera d’Esplugues.

 

 

Projectes urbans | 800.000 €
Redacció i execució de microprojectes de innovació i millora de l’espai públic.

 

 

Calderes de biomassa a escoles | 700.000 €
S’instal·laran a diferents centres educatius de la ciutat per millorar-ne l’eficiència energètica.

 

 

 

Motos elèctriques | 127.050 €
La Guàrdia Urbana ampliarà la seva flota de vehicles amb noves motocicletes elèctriques.

 

 

Noves biblioteques de Fontsanta-Fatjó i Almeda | 36.000 €
Adquisició d’equips audiovisuals per a la posada en funcionament de les dues noves biblioteques municipals.

 

 

Escola Municipal de Música | 31.000 €
Compra d’equips audiovisuals i mobiliari escolar per al trasllat de l’escola de música a Can Bagaria.- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí