Inicio Actualidad Avui comencen les classes a la nova Escola Municipal de Música a...

Avui comencen les classes a la nova Escola Municipal de Música a Can Bagaria

La nova seu té una superfície útil de 1.434 metres quadrats distribuïts en dues plantes

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa aquesta setmana la nova seu de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas, ubicada a un dels edficis del recinte industrial de Can Bagaria, a la carretera d’Esplugues, 173. L’edifici mantindrà a l’exterior tots els elements arquitectònics i distintitius del modernisme de principis del segle XX. A l’interior, s’ha concebut un espai ampli, amb llum natural, modern i molt funcional. La nova seu compta amb una superfície útil de 1.434 m2 distribuïts en dues plantes. La planta baixa ocupa 781 m2 i la planta primera 653 m2.

A la planta baixa, trobem el vestíbul i les aules d’estudi dels grups de petits i dels aprenentatges d’instrument personalitzat, tant de vent com de corda i percussió, que estan degudament condicionades i aïllades acústicament. A la planta primera, estan les aules de llenguatge musical, les aules de piano i els patis interiors. Aquests darrers disposen de tota l’alçada per poder veure la secció original de l’edifici amb les seves estructures de fusta. En total, es crearan 30 aules de música (8 més que actualment) i l’edifici també comptarà amb biblioteca, aula d’informàtica i altres serveis com ara consergeria, sales de magatzem, etc. Així mateix, donada l’àmplia zona exterior al voltant de l’escola (actualment s’està acabant de reformar), es preveu el seu condicionament per poder-hi fer activitats exteriors.

 

Web de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas

Objectiu: potenciar l’educació musical

L’objectiu de l’Ajuntament ha estat crear un espai singular i adequat a les necessitats d’un centre d’aquestes característiques, modern i funcional, amb la finalitat de potenciar l’educació musical a la ciutat en totes les franges d’edat. Les obres han tingut un pressupost de 3,8 milions d’euros.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí