Inicio Actualidad El Pessebre Vivent del Prat ha rebut la visita de gairebé 4000...

El Pessebre Vivent del Prat ha rebut la visita de gairebé 4000 persones

dimecres, 15 desembre, 2021 – 13:15


Els dies 11 i 12 de desembre es va celebrar al CEM Julio Méndez la 20ena edició del Pessebre Vivent del Prat organitzat per Amics de Sant Cosme amb el suport de moltes entitats de la ciutat i l’Ajuntament del Prat.


Aquest acte comunitari emmarcat dins de les activitats de Nadal de ciutat, ha recreat diferents escenes quotidianes  oferint a les persones espectadores representacions en directe de la vida, successos i oficis típics d’aquella època.


Degut a la situació social i pandèmica, aquest any no s’ha pogut gaudir de l’itinerari degustatiu ni de la presència d’animals de granja; no obstant, es comptava amb la novetat de material audiovisual per a commemorar diferents edicions passades del pessebre i la seva evolució. 


Gràcies a tot el voluntariat que participa en aquestes recreacions l’activitat ha sigut original i atractiva per a tots els públics.


A més, a la sortida s’oferia una xocolatada i l’oportunitat de gaudir d’un mercat artesanal ubicat al Passeig Lluis Serra i Giribert.


Us recordem que es pot participar en la 13ena edició del Concurs fotogràfic del Pessebre, un homenatge al treball desinteressat dels col·laboradors i voluntaris que fan possible el Pessebre Vivent i un testimoni de la representació oberta a tota la ciutadania. (podeu consultar les bases del concurs aquí )


Agraïm la presència a les persones participants, a l’organització, al voluntariat i les entitats que ho ha fet possible, i, en general,  a tota la ciutadania que amb la seva visita continua donant vida al Pessebre Vivent del Prat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí