Inicio Actualidad El parc de Can Mercader estrenarà nou paviment a l’accés principal

El parc de Can Mercader estrenarà nou paviment a l’accés principal

L’Ajuntament de Cornellà ha elaborat un projecte de remodelació de l’accés principal del parc de Can Mercader, consistent en la renovació del paviment, deteriorat principalment pel creixement de les arrels de la vegetació i també pel pas del temps. Les obres s’iniciaran el primer trimestre del 2022 i tenen l’objectiu de millorar l’aspecte i accessibilitat d’aquest equipament, que és un dels més ben valorats per la ciutadania de Cornellà, tant per la biodiversitat del parc com per les àmplies opcions d’oci a l’aire lliure. 

Les obres preveuen la renovació del terra dur de la zona d’arribada al parc, així com el terra de la plaça del Palau i el passeig dels plàtans. S’hi determinarà un perímetre de granit, que replanteja la geometria d’aquesta zona central de Can Mercader, alhora que es col·locarà un paviment asfàltic de color ocre sobre la base de formigó i de grava.També es repicarà  i repavimentarà el terra dur de l’escalinata i, finalment, també s’ampliaran els parterres.

MAS:  L’Ajuntament i la ciutadania pratenca mantenen viu el seu compromís amb Ucraïna un any després de l’inici del conflicte

Aquest projecte s’emmarca en la iniciativa de Restauració i millora de la xarxa de parcs metropolitans amb valor patrimonial de la Generalitat de Catalunya i es preveu que es cofinanci amb fons FEDER. El pressupost total previst és de 699.840,78 euros.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTinta Fina, autora del cartell de la 48a Fira Avícola: “M’interessen les auques, que vindrien a ser la gènesi del còmic”
Artículo siguienteEl Pessebre Vivent del Prat ha rebut la visita de gairebé 4000 persones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí