Inicio Actualidad Demà, inauguració del pessebre de la plaça de la Vila

Demà, inauguració del pessebre de la plaça de la Vila

Esteu aquí

També hi haurà una actuació de L’Escola d’Arts en Viu amb percussió inclusiva i el tradicional mercadet de productes artesans

dimecres, 15 desembre, 2021 – 14:15


L’inici de les celebracions de les festes nadalenques a la nostra ciutat coincideix amb la tradicional inauguració del pessebre de la plaça de la Vila. Un moment màgic on infants, joves i persones adultes gaudeixen plegades de les sorpreses que la gent gran ha preparat amb tant d’esforç i dedicació.


Serà demà, dijous 16 de desembre a les 18 h quan es durà a terme la inauguració del pessebre de la gent gran a la plaça de la Vila.


A banda de descobrir la temàtica del pessebre, les persones assistents també podran gaudir d’una actuació de L’Escola d’Arts en Viu amb percussió inclusiva i del tradicional mercadet de productes artesans.


Com cada any, la construcció del pessebre es duu a terme dins del programa de lleure de la Gent Gran. Ja són vint-i-una les edicions, on la gent gran ha ofert els seus coneixements, habilitats i temps per dur a terme la construcció d’un dels elements més importants del Nadal al Prat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí