Inicio Actualidad El Praticipa no serà una missió impossible pels infants de la ciutat

El Praticipa no serà una missió impossible pels infants de la ciutat

Esteu aquí

Els drets dels infants i adolescents serà el fil conductor d’enguany

dimarts, 14 desembre, 2021 – 11:45


Un any més, i com ja és tradició durant la realització de la Mostra d’Entitats, arriba el Praticipa. El joc participatiu de la Mostra d’Entitats on els més petits han de superar diferents proves per tal de divertir-se, passar una bona estona i aconseguir el tradicional regal.


Enguany, la proposta del Praticipa es centra en convertir-se en agent secret i descobrir quins són drets dels infants i dels adolescents, així com els reptes del PLIA (el Pla Local per a la Infància i l’Adolescència). A través d’un circuit ordenat de jocs de pistes i endevinalles, els infants reflexionaran sobre els seus drets i com defensar-los no és una missió impossible


El Praticipa es durà a terme durant la 19a Mostra d’entitats a la Granja de la Ricarda. L’horari serà: el dissabte de 16.30 a 20:00 h i el diumenge d’11:00 a 14:30h i de 16:30 a 20:00 h.


Per escalfar motos, podeu veure l’àlbum de fotos de la passada edició al següent enllaç.


Mesures de seguretat


Aquesta nova edició del Praticipa s’adequarà a les mesures Covid, amb jocs i dinàmiques adaptades a la situació actual. Per aquest motiu, hi haurà un espai dedicat exclusivament al Praticipa, un espai polivalent on els més petits podran jugar en grups reduïts i controlats, en un format de circuit de proves.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí