Inicio Actualidad La Biblioteca Antonio Martin acull les obres guanyadores del 30è concurs de...

La Biblioteca Antonio Martin acull les obres guanyadores del 30è concurs de fotografia Delta

Esteu aquí

El passat divendres va tenir lloc, al mateix indret, l’acte de lliurament dels guardons als autors i autores d’aquestes instantànies

dilluns, 13 desembre, 2021 – 16:00


El Cèntric  Espai Cultural ha acollit l’acte d’entrega dels premis del 30è concurs de fotografia Delta de l’Agrupació Fotogràfica Prat,, uns i unes guanyadores que ja es van donar a conèixer el passat 20 de desembre després de la reunió del jurat. En aquesta edició s’hi han presentat 300 obres: 85 a la categoria de paisatgisme, 99 a la de caça fotogràfica i 78 a la de macrofotografia, totes elles de 64 autors i autores diferents.


Després de l’entrega d’aquests reconeixements, s’ha donat pas a la inauguració de l’exposició d’aquest any i que estarà instal·lada al vestíbul de la biblioteca Antonio Martin fins el proper 7 de gener. Al mateix temps, i des del dilluns 20 de desembre i fins el també 7 de gener, hi haurà una exposició paral·lela de l’Agrupació Fotogràfica, al porxo del Cèntric que recollirà les instantànies més representatives de les trenta edicions d’aquest concurs.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí