Inicio Actualidad Torna la revista de la gent gran del Prat: “Viure+”

Torna la revista de la gent gran del Prat: “Viure+”

Esteu aquí

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb continguts diversos

divendres, 10 desembre, 2021 – 14:00


Aquest mes de desembre torna la revista Viure+, una publicació gratuïta de i per  la gent gran de la ciutat amb continguts del seu interès.  


“Viure+” està creada i dirigida per la comissió de comunicació del Consell de la Gent Gran i formada per gent gran voluntària del Prat. La comissió ha triat i elaborat els continguts i ha aportat idees en el disseny de la revista.


La publicació té 16 pàgines i en ella es poden trobar diverses seccions. Entre elles hi ha una bústia d’opinió on les persones lectores hi podran dir la seva i també una editorial. A més, hi ha una secció de notícies en format gràfic i un reportatge en el que es tractarà un tema d’actualitat en profunditat.


Una de les seccions principals és la de l’entrevista, que descobrirà persones rellevants del Prat, sempre en relació a la gent gran. El protagonista d’aquesta primera revista serà l’Alcalde, Lluís Mijoler.


També hi ha diferents apartats dedicats a la salut, l’oci i la cultura, així com una secció de passatemps pensats per l’estimulació cognitiva de les persones lectores.


“Viure+” tindrà una periodicitat semestral i ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.


Per a més informació us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o al correu gentgran@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí