Inicio Actualidad Nou horari de visites a l’Hospital de Bellvitge

Nou horari de visites a l’Hospital de Bellvitge

Esteu aquí

A partir del dilluns 13 de desembre, les persones ingressades podran rebre una visita, de 13 h a 18 h, tots els dies de la setmana

divendres, 10 desembre, 2021 – 14:00


Tot i que les dades Covid-19 a l’hospital de Bellvitge es mantenen de moment estables, davant l’augment de la incidència comunitària de la Covid-19 en els darrers dies es redueix l’horari de visites vigent fins ara (de 13 h a 21 h) per tal de minimitzar el risc de contagi comunitari i preservar la salut tant de persones ingressades com dels/de les professionals.  


A partir del dilluns 13 de desembre, el nou horari perquè les persones ingressades a l’Hospital de Bellvitge puguin rebre la visita d’un/a acompanyant serà de 13 h a 18 h tots els dies de la setmana.


A l’àrea Covid, com a norma general, continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un/a acompanyant en situacions específiques com ara els/les pacients amb la targeta CUIDA’m o menors d’edat. Des de l’Hospital, agraeixen la comprensió mostrada per la ciutadania i la col·laboració dels/de les professionals durant tota la pandèmia.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí