Inicio Actualidad Torna el Nadal al Prat amb un ampli programa d’activitats, que s’inicia...

Torna el Nadal al Prat amb un ampli programa d’activitats, que s’inicia aquest dissabte amb el Pessebre Vivent

Esteu aquí

El Pessebre Vivent enguany canvia d’ubicació i es farà al CEM Julio Méndez. D’altra banda, el pessebre de la Plaça de la Vila, elaborat per un grup de persones grans del Prat, s’inaugurarà dijous 16 de desembre a les 18 h. Els nens i nenes del Prat podran tornar a rebre Melcior, Gaspar i Baltasar pels carrers de la ciutat, durant la Cavalcada.

dimarts, 7 desembre, 2021 – 12:00


Sota el lema “Torna el Nadal al Prat”, el programa d’activitats lúdiques, culturals i solidàries que s’ofereixen a la ciutat per festes arrenca el proper dissabte, 11 de desembre. 


L’activitat que donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal serà el Pessebre Vivent del Prat, que enguany es farà al Centre Esportiu Municipal (CEM) Julio Méndez i no al Parc Nou, com s’havia fet en anys anteriors.  Associacions, entitats i un gran grup de voluntariat han preparat, amb molta dedicació, aquest pessebre vivent, on es podrà gaudir d’escenes teatralitzades, entre d’altres activitats.


L’altre pessebre tradicional del Prat, el de la Plaça de la Vila, s’inaugurarà  el dijous, 18 de desembre a les 18 h. Com cada any, la preparació d’aquest pessebre ha anat a càrrec del grup de persones voluntàries del Programa de Lleure de la Gent Gran.  A l’acte d’inauguració es descobrirà la temàtica del pessebre d’enguany i es podrà gaudir d’una actuació de L’Escola d’Arts en Viu amb percussió inclusiva i del tradicional mercadet de productes artesans.


Torna la Cavalcada als carrers del Prat


Durant aquestes festes, també tornarà la Cavalcada de Ses Majestats d’Orient als carrers del Prat el dimecres 5 de gener, quan els nens i nenes podran rebre Melcior, Gaspar i  Baltasar. Abans, es faran diverses activitats per preparar l’arribada de Ses Majestats, de les quals l’Harshafa, com a emissària dels Mags d’Orient,  ens anirà informant a través de elprat.cat/canalharshafa. També es podrà trobar tota la informació a elprat.cat/nadal.


Recollida de joguines a El Prat Ràdio


També a partir de dijous vinent es podran començar a portar joguines a la seu de El Prat Ràdio  (C/ Doctor Soler i Torrens, 3), que, un any més, se suma a la campanya de Creu Roja Joventut amb aquesta finalitat. Es recolliran joguines noves, no bèl·liques i no sexistes i material escolar i llibres, que s’entregaran a famílies en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat. Al Prat, l’objectiu és recollir joguines per distribuir-les entre prop de 200 nens i nenes de famílies amb dificultats socioeconòmiques.


El Pratijoc s’endinsa al fons marí


Aquest any el Pratijoc s’endinsa al fons marí per descobrir totes les meravelles que hi ha amagades sota les aigües del nostre planeta blau:  peixos, coralls, tortugues, coves secretes, volcans submarins, ciutats perdudes, éssers fantàstics… Aquest espai oferirà activitats lúdiques i educatives per a infants del Prat  d’entre 3 i 11 anys del 27 al 30 de desembre i el 3 i 4 de gener a l’Escola del Parc.


A més, si sortiu al carrer el matí del dia 31 de desembre, podreu veure l’Home dels Nassos passejant pels carrers i places del Prat. Aquest any, serà un dia especial, perquè estrena vestit nou i convidarà a petits i grans a que l’esperin a la plaça de la Vila a fer festa, cantar i ballar amb la música en directe de la TagerBand. 


Regala comerç local


Durant les festes, també es realitzaran activitats per promoure que els pratencs i pratenques facin les seves compres en comerços de proximitat de la ciutat i per promoure la sostenibilitat en els embolcalls dels regals. A la Plaça de la Pau Casals, s’hi podrà trobar un Punt d’embolcalls sostenibles, que seran gratuïts per a aquelles persones que presentin tiquets de compra en un establiment de la ciutat. Al costat d’aquest punt, hi  haurà un photocall perquè les persones que vulguin puguin fer-se una foto amb els seus paquets embolicats i compartir-la a Instagram citant @elpratcomerc. Totes les persones que ho facin entraran en un sorteig molt especial.


Podeu consultar la programació de Nadal al Prat completa a elprat.cat/nadal.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament de Cornellà destina 400.000 euros a una nova emissió de targetes moneder
Artículo siguienteActualització de la informació sobre vacunació contra la Covid-19
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí