Inicio Actualidad Tecnologia creativa per tenir cura del planeta en un taller del Citilab

Tecnologia creativa per tenir cura del planeta en un taller del Citilab

El taller del mes de desembre del Citilab, l’últim taller mensual de l’any, proposa una activitat per a nenes i nens de 6 a 8 anys que vulguin descobrir i interactuar amb la tecnologia des de la seva vessant més creativa, tot explorant, experimentant i jugant amb eines tecnològiques i treballant un rerefons temàtic clau: conèixer i cuidar el planeta Terra. L’activitat es desenvoluparà al llarg de dues tardes de dimarts del mes de desembre: els dies 14 i 21 de desembre de 2021, de 17:15 a 18:45 hores.

Seguint la metodologia constructivista, els infants participaran en tres activitats tecnològiques a través de les quals coneixeran el planeta Terra i prendran consciència sobre la importància que té tenir-ne cura. Així doncs, nenes i nens crearan una història digital de manera col·laborativa amb ScratchJr, superaran reptes i treballaran la lateralitat interactuant amb el robot Fantàstic del Citilab -que és un gran aliat en tot aquest procés d’aprenentatge!- i s’aproparan a la realitat augmentada a través de contes i dibuixos gràcies a l’eina ChromVille.

El taller, que se celebrarà els propers 14 i 21 de desembre, va dirigida a nenes i nens que tinguin entre 6 i 8 anys i no és necessari que tinguin coneixements previs en matèria de programació ni robòtica. L’activitat és gratuïta per a les persones participants. Només cal tenir el carnet de Citilaber per accedir a les instal·lacions, que té un cost de 3 euros anuals.

 

Més informació i inscripcions al web del Citilab


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls i les professores, claus per l’alimentació i la sostenibilitat
Artículo siguienteCornellà tindrà un punt de recàrrega ultraràpida per a vehicles elèctrics
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí