Inicio Actualidad L’Ajuntament de Cornellà destina 400.000 euros a una nova emissió de targetes...

L’Ajuntament de Cornellà destina 400.000 euros a una nova emissió de targetes moneder

L’Ajuntament de Cornellà, a través de l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica (Procornellà), torna a posar en marxa les targetes moneder vinculades a la campanya “Compra a prop, compra amb confiança”. Després de la bona acollida de la primera edició, s’ha decidit continuar reforçant l’activitat del comerç local mitjançant una iniciativa, centrada a fidelitzar les compres de proximitat. 

Es posaran en circulació 16.000 targetes noves, que aquesta vegada són de color gris. Igual que l’any passat, la campanya està adreçada a la ciutadania més gran de 18 anys de Cornellà. Cada persona pot adquirir la targeta a través del web www.compracornella.cat per 75 euros i la rebrà amb un saldo de 100 euros –els 25 euros restants els aporta directament el consistori–.

MAS:  Comença a funcionar el nou bus L-22, que connecta el Prat amb Bellvitge

En comparació de l’edició del 2020, l’Ajuntament de Cornellà destinarà 100.000 euros més, fins a un total de 400.000 euros, en aquesta campanya d’estímul al comerç local. D’aquesta manera la ciutadania podria gastar als comerços locals que s’hi hagin registrat fins a 1,6 milions d’euros. En aquesta iniciativa, hi participen tota mena d’establiments comercials: des de parades dels tres mercats municipals, a botigues de moda, calçat o electrònica; a més de perruqueries i centres d’estètica. El llistat de comerços està disponible a través de la pàgina www.compracornella.cat

 

Com funcionen les noves targetes de color gris*?

  • Tot i que pagues 75 €, el saldo de la targeta és de 100 €
  • Pots utilitzar-les a qualsevol dels establiments adherits
  • El termini per fer servir la targeta de color gris és d’un any, fins al 31 de desembre de 2022
MAS:  Les ordenances fiscals de 2022 mantenen el suport als sectors més afectats per la covid, graven més els majors patrimonis i incentiven la transició energètica al Prat

 

Com la puc comprar?

  • Sol·licita la targeta a la web www.compracornella.cat. També hauràs de triar per quin dels quatre llocs de recollida habilitats et resulta més còmode.
  • Podràs recollir la targeta a lloc indicat a partir de les 24 hores després de la compra, i ja podràs començar a utilitzar-la.


Més suport a l’economia de proximitat

La campanya s’emmarca en les accions empreses per l’Ajuntament de Cornellà per a pal·liar els efectes de la pandèmia de Covid-19. En el cas del sector comercial, durant aquest any s’han destinat 420.000 euros a ajudes a bars i restaurants que, per culpa de les restriccions sanitàries, han vist reduïda la seva activitat i, per tant, també els ingressos. També s’han congelat taxes i impostos municipals, com ara el de l’ocupació de la via pública (terrasses). I, a més, s’està fent un reforç del programa “Quota 0” per a emprenedors, amb ajuts al pagament de lloguers de locals i oficines gestionats per Procornellà i assistència a PIMES, dotat de 110.000 euros.

MAS:  Reactivació de l'esport extraescolar als centres educatius de secundària

* L’antiga targeta vermella es pot utilitzar fins al 31 de desembre de 2021
als establiments participants a la primera edició


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà tindrà un punt de recàrrega ultraràpida per a vehicles elèctrics
Artículo siguienteTorna el Nadal al Prat amb un ampli programa d’activitats, que s’inicia aquest dissabte amb el Pessebre Vivent
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí