Inicio Actualidad Personal de Rubricatus i la Damm planten 100 arbres a l’entorn del...

Personal de Rubricatus i la Damm planten 100 arbres a l’entorn del riu

Esteu aquí

Més de 50 persones participen en una jornada de reforestació d’un espai de més d’una hectàrea situat al camí del Sorral.

divendres, 3 desembre, 2021 – 12:45


Col·laboradors de l’empresa Damm, conjuntament amb famílies i personal de la Fundació Rubricatus, han realitzat una plantació d’arbres al camí del Sorral, al costat del riu. Els arbres triats, uns 100, per plantar en aquesta àrea són la Tamarix africana i la Pistacea lentiscus, totalment adaptats al clima, i que permetran augmentar el potencial del riu com a connector ecològic del territori.


En total, han participat més de 50 persones en aquesta jornada de responsabilitat social corporativa de l’empresa, centrada en millorar l’entorn i l’aposta per projectes de millora de la biodiversitat amb impacte positiu al territori.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí