Inicio Actualidad Les llums de Nadal, un 80% més eficients

Les llums de Nadal, un 80% més eficients

Esteu aquí

S’han instal·lat gairebé 310.000 bombetes de LED a tota la ciutat i el seu consum és entre 5 i 6 vegades menor que el de les antigues.

divendres, 3 desembre, 2021 – 12:30


Les llums de Nadal de la ciutat són sostenibles. En total, s’han col·locat 307.258 bombetes i dos arbres amb tecnologia LED, un a l’avinguda Verge de Montserrat i l’altra a la Plaça Catalunya. El seu consum és entre 5 i 6 vegades menor que el de les antigues i representa un estalvi del 83,3% respecte a la il·luminació d’anys anteriors (un estalvi equivalent al consum d’un mes d’una escola del Prat).


Amb l’objectiu també d’estalviar energia, les bombetes estaran enceses només 7 hores al dia i el seu consum serà poc més de 21.000 W. L’estimació de la despesa total del consum és de 0,018 € per cada ciutadà. Per segon any consecutiu, el cost d’aquesta il·luminació va íntegrament a càrrec de l’Ajuntament.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAl Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum
Artículo siguientePersonal de Rubricatus i la Damm planten 100 arbres a l’entorn del riu
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí