Inicio Actualidad El Port de Barcelona instal·la una pantalla per protegir la nidificació d’aus

El Port de Barcelona instal·la una pantalla per protegir la nidificació d’aus

Esteu aquí

S’ha construït una estructura de 244 metres a prop de la desembocadura del riu.

dijous, 2 desembre, 2021 – 15:15


El Port de Barcelona ha construït una pantalla acústica i visual de 244 metres per protegir les zones de nidificació de les gavines corsa i cormorans, establides a la illa del Molí, prop de la desembocadura del riu Llobregat. D’aquesta manera serà possible protegir les aus del fort impacte visual i del soroll del pas dels avions per la zona.


Aquesta construcció s’ha realitzat de forma simultània amb una actuació amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) al mateix espai: s’han retirat l’acumulació de sediments perquè les aus puguin percebre la zona com a un indret segur per fer la nidificació. A la presentació dels dos projectes ha estat present el primer Tintent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament del Prat, Juan Pedro Pérez. 


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí