Inicio Actualidad Et resumim el mes de novembre amb Cornellà en Titulars

Et resumim el mes de novembre amb Cornellà en Titulars

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

L’edició de novembre recorda les 700 sancions imposades a vehicles de mobilitat personal durant 2021, els 400.000 euros que es destinaran a una nova emissió de targetes moneder, o els 4,2 kg d’haixix confiscats per la Guàrdia Urbana de Cornellà amb la participació del Tro, la unitat canina del cos.

 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí