Inicio Actualidad El Prat commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat amb un joc digital...

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat amb un joc digital a les xarxes socials

dimarts, 30 novembre, 2021 – 12:00


El proper 5 de desembre és el Dia Internacional de la Persona Voluntària. Per commemorar aquest dia, el programa municipal de voluntariat de l’Ajuntament posarà en marxa una campanya de jocs digitals a les xarxes socials, amb l’objectiu d’agrair la gran tasca que desenvolupen totes les persones voluntàries del municipi.


Els jocs digitals estaran disponibles a les xarxes socials de El Prat Participa (Facebook, Twitter i Instagram) a partir del proper de dijous 2 de desembre i es podran jugar fins el divendres 3. Hi haurà diferents tipus de modalitats adaptades per a cada xarxa social i amb diferents maneres de interactuar (mite o realitat; bingo dels súper-humans i un arbre de decisions).

MAS:  Pelea a navajazos en Lleida acaba con un herido y un detenido


Amb aquests jocs es pretén visibilitzar i sobretot agrair la tasca de les persones voluntàries d’una manera innovadora i participativa, alhora que es motiva i vincula les jugadores i jugadors amb el Punt de Voluntariat i els diferents projectes que les entitats desenvolupen al Prat.


Aquesta acció són el resultat de les aportacions i el treball que es desenvolupa a la Taula d’entitats de Voluntariat, que es reuneix periòdicament i té com a objectiu posar en valor la figura del voluntariat.


Per més informació, us podreu adreçar al Punt de Voluntariat de les Cases d’en Puig (pl. agricultura 2) els dilluns i dijous de 16 a 19 h; enviant un correu a voluntariat@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

MAS:  El Prat recupera el Sant Jordi per primer cop després de la pandèmia amb més activitats al nou espai del Fondo d’en Peixo

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes jornades “Som Diversitat” commemoraran el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional al Prat
Artículo siguienteEl Prat reclama amb diversos territoris de l’Estat que s’apliqui la Directiva europea de les Comunitats energètiques
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí