Inicio Actualidad El Prat commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat amb un joc digital...

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat amb un joc digital a les xarxes socials

dimarts, 30 novembre, 2021 – 12:00


El proper 5 de desembre és el Dia Internacional de la Persona Voluntària. Per commemorar aquest dia, el programa municipal de voluntariat de l’Ajuntament posarà en marxa una campanya de jocs digitals a les xarxes socials, amb l’objectiu d’agrair la gran tasca que desenvolupen totes les persones voluntàries del municipi.


Els jocs digitals estaran disponibles a les xarxes socials de El Prat Participa (Facebook, Twitter i Instagram) a partir del proper de dijous 2 de desembre i es podran jugar fins el divendres 3. Hi haurà diferents tipus de modalitats adaptades per a cada xarxa social i amb diferents maneres de interactuar (mite o realitat; bingo dels súper-humans i un arbre de decisions).


Amb aquests jocs es pretén visibilitzar i sobretot agrair la tasca de les persones voluntàries d’una manera innovadora i participativa, alhora que es motiva i vincula les jugadores i jugadors amb el Punt de Voluntariat i els diferents projectes que les entitats desenvolupen al Prat.


Aquesta acció són el resultat de les aportacions i el treball que es desenvolupa a la Taula d’entitats de Voluntariat, que es reuneix periòdicament i té com a objectiu posar en valor la figura del voluntariat.


Per més informació, us podreu adreçar al Punt de Voluntariat de les Cases d’en Puig (pl. agricultura 2) els dilluns i dijous de 16 a 19 h; enviant un correu a voluntariat@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí