Inicio Actualidad Les jornades “Som Diversitat” commemoraran el Dia Internacional de les Persones amb...

Les jornades “Som Diversitat” commemoraran el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional al Prat

Esteu aquí

Se celebraran els propers divendres 3 i dissabte 4 de desembre a la plaça Catalunya

dilluns, 29 novembre, 2021 – 18:00


El divendres 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Per tal de commemorar aquesta data, el Programa Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional de l’Ajuntament del Prat durà a terme, en col·laboració amb les entitats de la ciutat, les jornades “Som diversitat”.


L’objectiu d’aquestes jornades, que se celebraran els propers divendres 3 i dissabte 4 de desembre, és donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre les necessitats del col·lectiu. A més, serviran per donar a conèixer la important tasca que desenvolupen les associacions i entitats de persones amb diversitat presents al Prat.

MAS:  Lectura de poemes i relats breus de Sant Jordi


Programa d’activitats


Totes les activitats es desenvoluparan a la plaça Catalunya, sota la porxada. Seran de caràcter obert i per tant, no necessiten d’inscripció prèvia.


Les jornades “Som diversitat” començaran el divendres 3 de desembre a les 17 h, amb una exhibició de gimnàstica adaptada, ja que l’activitat física és fonamental per mantenir una vida activa i saludable. El públic assistent podrà comprovar que qualsevol activitat sempre es pot adaptar a les necessitats d’un col·lectiu concret.


El dissabte 4 de desembre a les 11 h es durà a terme un circuit en cadira de rodes amb la col·laboració de l’associació Roda Blava. Les persones assistents podran experimentar –i reflexionar – al voltant de les dificultats que suposa moure’s amb la cadira durant el dia a dia.

MAS:  Cita amb l'esport i la solidaritat per començar l'any


A les 12 h, serà el torn de Màgic Raul, que amb el seu espectable de màgia farà les delícies dels nens i nenes. No cal inscripció però l’aforament és limitat.


Durant les jornades, trobareu a la plaça Catalunya diferents paradetes de les entitats amb informació de la seva feina sobre la promoció i la sensibilització de les persones amb diversitat funcional.


Per a més informació, podeu contactar amb el Programa de les Persones amb Diversitat Funcional al telèfon 93 379 00 50 ext. 5986 o al correu electrònic diversitatfuncional@elprat.cat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Festa d’Encesa dona pas a l’inici de la campanya de Nadal 2021 i Reis 2022 a Cornellà
Artículo siguienteEl Prat commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat amb un joc digital a les xarxes socials
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí