Inicio Actualidad La Festa d’Encesa dona pas a l’inici de la campanya de Nadal...

La Festa d’Encesa dona pas a l’inici de la campanya de Nadal 2021 i Reis 2022 a Cornellà

Arriba el mes de desembre i amb ell el Nadal. Els carrers de Cornellà ja son a punt per a l’encesa dels llums de Nadal, que hi donaran més vida i també animaran les compres al comerç de la nostra ciutat.

La festa d’encesa se celebra el dijous 2 de desembre a la plaça de Catalunya. Començarà amb uns tallers per a nens i nenes a partir de les 17.30h, per elaborar un element que permetrà generar l’energia necessària per encendre oficialment l’enllumenat nadalenc. Un espectacle a càrrec de Brodas Bros amb el títol “ejército de la luz” serà el preàmbul a l’hora màgica, les 19.00h, quan tota la ciutat brillarà de manera especial.La festa es realitzarà d’acord amb totes les mesures preventives vigents i se centrarà en un LLUM TALENT, per al qual cal la col·laboració de tots els infants de Cornellà. Més avall teniu un vídeo que us ensenya a fabricar la font d’energia!

MAS:  Comença el Carnaval de l’Avarícia!

La festa de dijous donarà inici a un ampli ventall de propostes organitzades per l’Ajuntament i l’associació Cornellà Compra a Casa per dinamitzar el comerç de proximitat i gaudir de les festes de la ciutat. 

 Dijous 2 de desembre

 17.30 hores (tallers) | 19.00 hores (encesa)

 Plaça de Catalunya


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà inicia una campanya per identificar genèticament els gossos
Artículo siguienteLes jornades “Som Diversitat” commemoraran el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí