Inicio Actualidad Fem “Un clic per les dones”, acció sensibilitzadora contra la violència vers...

Fem “Un clic per les dones”, acció sensibilitzadora contra la violència vers les dones al barri de Sant Cosme

dilluns, 29 novembre, 2021 – 09:45


El passat dijous 25 de novembre es va realitzar la 12ena edició del “Fem un Clic per les Dones” al barri de Sant Cosme. Una acció sensibilitzadora contra la violència vers les dones que aquest any s’ha dut a terme gràcies a la estreta col·laboració entre l’Ajuntament del Prat, el Casal Cívic de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat i Samarretica.


Dies abans del 25N, amb la participació dels dos Instituts i diferents grups del barri,  es va poder dur a terme la pintada d’un mural comunitari amb motiu del 25N dirigit per la artista Iris Serrano. Mitjançant un procés de votacions on-line es va escollir la frase que acompanya el mural i que han decidit veïnes i veïns del Prat: “Juntes, Vives i Lliures”.  Aquesta acció va en coherència amb la previsió de continuar ampliant la decoració comunitària dels espais de la plaça del barri, inclòs l’Equipament Delta, perquè esdevinguin espais de referència de la ciutadania.

MAS:  Ángel Asensio aboga por una menor presión fiscal, menos obstáculos burocráticos y una financiación empresarial mejorada


La jornada  del “Clic per les Dones” inclosa dins del actes de ciutat, va  implicar prop de 300 persones del Prat de Llobregat que van mostrar el seu suport a aquesta iniciativa i  el seu rebuig a qualsevol tipus de violència vers les dones.


Finalment a la tradicional  fotografia es van sumar personalitats polítiques, professionals dels diferents serveis del municipi, veïnat i comunitat educativa amb alumnat dels centres del barri de Sant Cosme.


- Te recomendamos -
Artículo anterior30 de novembre: Cornellà se suma al Dia Internacional de la Ciutat Educadora
Artículo siguienteIndisciplinats, el cicle que trenca les disciplines
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí