Inicio Actualidad L’Ajuntament presenta el Pla Local i la Taula d’Infància i Adolescència a...

L’Ajuntament presenta el Pla Local i la Taula d’Infància i Adolescència a la ciutadania del Prat

dilluns, 22 novembre, 2021 – 11:45


El passat 18 de novembre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Drets dels Infants, es va presentar la el Pla Local  i la Taula d’Infància i Adolescència. Una trobada que ha servit per mostrar quines són les accions a desenvolupar en el període de 2022-2024 per poder millorar la vida dels infants i adolescents del Prat mitjançant polítiques municipals que garanteixin els seus drets a la salut, l’educació, la protecció i la participació.


El procés participatiu per a la confecció del Pla Local ha sigut una de les accions més nombroses que s’han fet a la ciutat, amb més de 1400 infants, famílies, entitats i administracions implicades, que han pogut participar en la construcció d’aquest document.

MAS:  Sol·licitades més de 2.200 targetes MarketPrat, per comprar al comerç local amb una subvenció de l’Ajuntament del 40%


Les línies d’acció d’aquest pla es basen en el programa “Ciutats amigues dels infants” que ha realitzat Unicef, amb 6 eixos a desenvolupar:


  • Eix 1: dret a l’escola

  • Eix 2: dret  serveis de qualitat

  • Eix 3: dret al tracte just

  • Eix 4: dret a entorns segur i saludables

  • Eix 5: dret a ser infant i adolescent

  • Eix 6: governança


En aquesta jornada també es va presentar la Taula d’Infància i Adolescència. Aquesta es vertebrarà en 3 grups de treball: tracte just, participació i entorns segur i saludables. A través d’aquests es durà a terme diferents accions que s’hn definit, diagnosticat i proposat al Pla Local d’Infància i Adolescència.


A l’acte, també va participar la M. Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges, per parlar sobre la importància de garantir els drets a la infància.

MAS:  Nous horaris a les Re-Parades de la ciutat

- Te recomendamos -
Artículo anterior700 denúncies per infraccions amb Vehicles de Mobilitat Personal en els primers deu mesos de 2021
Artículo siguienteModificacions del calendari escolar de la ciutat. Aprovació d’un nou dia festiu de lliure disposició
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí