Inicio Actualidad L’Ajuntament presenta el Pla Local i la Taula d’Infància i Adolescència a...

L’Ajuntament presenta el Pla Local i la Taula d’Infància i Adolescència a la ciutadania del Prat

dilluns, 22 novembre, 2021 – 11:45


El passat 18 de novembre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Drets dels Infants, es va presentar la el Pla Local  i la Taula d’Infància i Adolescència. Una trobada que ha servit per mostrar quines són les accions a desenvolupar en el període de 2022-2024 per poder millorar la vida dels infants i adolescents del Prat mitjançant polítiques municipals que garanteixin els seus drets a la salut, l’educació, la protecció i la participació.


El procés participatiu per a la confecció del Pla Local ha sigut una de les accions més nombroses que s’han fet a la ciutat, amb més de 1400 infants, famílies, entitats i administracions implicades, que han pogut participar en la construcció d’aquest document.


Les línies d’acció d’aquest pla es basen en el programa “Ciutats amigues dels infants” que ha realitzat Unicef, amb 6 eixos a desenvolupar:


  • Eix 1: dret a l’escola

  • Eix 2: dret  serveis de qualitat

  • Eix 3: dret al tracte just

  • Eix 4: dret a entorns segur i saludables

  • Eix 5: dret a ser infant i adolescent

  • Eix 6: governança


En aquesta jornada també es va presentar la Taula d’Infància i Adolescència. Aquesta es vertebrarà en 3 grups de treball: tracte just, participació i entorns segur i saludables. A través d’aquests es durà a terme diferents accions que s’hn definit, diagnosticat i proposat al Pla Local d’Infància i Adolescència.


A l’acte, també va participar la M. Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges, per parlar sobre la importància de garantir els drets a la infància.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí