Inicio Actualidad Es posa en marxa un dispositiu d’inserció laboral específic per al barri...

Es posa en marxa un dispositiu d’inserció laboral específic per al barri de Fontsanta-Fatjó

El departament de polítiques d’ocupació de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha posat en marxa aquest mes de novembre el programa Treball als Barris al barri de Fontsanta-Fatjó. L’espai d’atenció estarà situat al Citilab i prestarà servei en horari de 8.00 a 15.00 hores, de dilluns a divendres. 

L’objectiu general del projecte és millorar l’ocupabilitat de les persones del barri de Fontsanta-Fatjó amb dificultats d’inserció laboral, que estiguin en situació d’atur o millora de feina,  mitjançant la realització de tasques d’orientació, formació i acompanyament  individual de forma flexible.

Si esteu interessats en fer ús d’aquest servei podeu trucar al telèfon 93 551 06 60 (extensió 842) o enviar un correu electrònic a ocupacio@aj-cornella.cat per demanar cita prèvia.

Aquesta nova edició del projecte Treball als Barris dona continuïtat al dispositiu que ja existeix des de fa uns anys a Sant Ildefons, per ampliar-ho al barri de Fontsanta-Fatjó. El projecte està plantejat per donar suport de manera prioritària a àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen d’una atenció especial de l’Administració per millorar-les des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, i rep finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Ministeri de Treball.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí