Inicio Actualidad El proper dijous, acte central del 25N a la plaça Catalunya

El proper dijous, acte central del 25N a la plaça Catalunya

Esteu aquí

El programa d’activitats continuarà fins el proper 11 de desembre

dilluns, 22 novembre, 2021 – 15:30


Un any més, El Prat tornarà a mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes de forma rotunda i contundent.


Serà el proper dijous 25 de novembre a la plaça Catalunya, on ja al matí s’iniciaran les diferents activitats per reivindicar el Dia Internacional per a l’eliminació de les violència envers les Dones.


Plaça Catalunya


A les 10 h, s’obrirà la instal·lació “Posa’t a la seva pell” a la zona de pèrgola. Allà es mostrarà simbòlicament les diferents tipologies de violències que poden patir les dones i també es farà un homenatge a les dones assassinades al llarg del any.


A partir de les 18:30 h es durà a terme l’acte simbòlic de trobada ciutadana per commemorar a nivell local el dia 25N. Allà es llegirà el Manifest elaborat des del Consell Municipal de dones i també el nom de les dones assassinades durant l’any. La lectura serà a càrrec del col·lectiu En Femení.


També es realitzarà una actuació musical a càrrec de les alumnes de l’Escola d’arts en Viu: Eva Soler, Maria Garcia, Júlia Martos i Mireia Basualdo. L’acte es tancarà amb un pilar a càrrec de la Colla castellera.


25N: Click per les Dones


El mateix 25 de novembre a les 13 h, es realitzarà al carrer riu Llobregat, 94 la tradicional fotografia grupal “Fem un “click” per les dones”. Serà davant del mural comunitari reivindicatiu penjat a la façana de l’Equipament Cívic Delta i dirigit per l’artista Iris Serrano amb el suport de l’Associació Samarretica.


Altres activitats per reflexionar sobre la violència vicaria


Enguany, el Consell de dones, tal i com ho reflexa al manifest, pretén tractar el tema de la violència vicaria, aquella que planteja fer mal a fills i filles.  Per això el dimecres 24 de novembre a les 18 h es durà a terme una xerrada a càrrec de la Lorena Garrido professora associada de Filosofia del Dret, integrant Grup Antígona per reflexionar i sensibilitzar sobre l’expressió més cruenta de la violència de gènere.


El diumenge també es podrà participar a la marxa comarcal contra les violències masclistes, quedarem a les 9:30 hores a l’estació de renfe del Prat, per anar a Sant Feliu i allà unir-nos a aquell bloc de la marxa i baixar cap al Par Torreblanca, a on es farà un acte unitari a les 12:30 hores.


El programa d’activitats del 25N continuarà fins el proper 11 de desembre. El podeu consultar al següent enllaç.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí