Inicio Actualidad Què aboquem als contenidors grisos?

Què aboquem als contenidors grisos?

Esteu aquí

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, El Prat acollirà cinc activitats anomenades “Autòpsies del contenidor gris”, per tal d’analitzar quin grau de separació d’escombraries es fan a la ciutat.

divendres, 19 novembre, 2021 – 13:00


Analitzar quin tipus de residus es llencen al contenidor gris. Aquest és l’objectiu de les “Autòpsies del contenidor gris”, una activitat que es durà a terme a cinc espais diferents de la ciutat, per demostrar, in situ, si aboquem o no els residus al contenidor corresponent. De fet, a la nostra ciutat, hem de continuar fent esforços per arribar al que es demana des d’Europa en aquesta matèria, si atenem a les dades de reciclatge de 2020. 


L’acció consisteix en agafar una bossa del contenidor gris i obrir-la. Allà, totes les persones interessades podran veure si cal separar encara més les escombraries o no. També es resoldran tots els dubtes sobre els materials que s’aboquen a cada contenidor i les conseqüències mediambientals que suposa no fer-ho correctament.


Dates i llocs previstos de l’activitat


Dilluns 22 de novembre, de 9 a 12 h, pl. Roigé i Badia


Dimarts 23 de novembre, de 9 a 11 h, pl. Pau Casals


Dimecres 24 de novembre, d’11 a 13 h, pl. De Catalunya (Sota la pèrgola)


Dijous 25 de novembre, de 17 a 19 h, pl. De la Granja


Divendres 26 de novembre, de 17 a 19 h, Parc del Fondo d’en Peixo


Aquesta activitat s’emmarca dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i que té com a objectiu fomentar les accions sostenibles per reduir els residus així com incentivar un triatge correcte de residus i el seu reciclatge.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí