Inicio Actualidad Disponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de...

Disponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de cooperació de les entitats i la comunitat educativa

dijous, 18 novembre, 2021 – 14:30


Ahir es va emetre a El Prat Radio, el segon capítol de “Girem el Món”. Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de cooperació duen a terme una acció formativa a l’alumnat de la ciutat per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.


L’objectiu és que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i les situacions que es donen al món i tinguin una mirada crítica.


A més, també es tracta d’una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes en el futur.


Inicialment, hi participaran al voltant de 23 alumnes de tres centres escolars: l’Escola Ntra. Sra. del Mar, Mare de Déu del Carme i Institut Baldiri Guilera. Tot i això, les places es poden ampliar en el futur.


A la pàgina web del projecte podreu escoltar els programes de ràdio emesos fins el dia d’avui. Al programa d’ahir van participar el consultor de cooperació, Miquel Carrillo i les entitats Yamuna, El Prat amb El Sàhara i el Comitè de Solidaritat amb Amèrica Central. Durant el programa es va parlar de cooperació, música, recomanacions de llibres i pel·lícules.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí