Inicio Actualidad Llibres per entendre millor als infants

Llibres per entendre millor als infants

Esteu aquí

El Racó de famílies a la Biblioteca Antonio Martín

dijous, 18 novembre, 2021 – 10:00


El Racó de famílies és un espai situat a la sala infantil de la biblioteca que ofereix informació relacionada amb el món de la infància. Pretén oferir informació d’interès relacionada amb els infants a través del fons documental, revistes especialitzades o recursos web.


Què hi podeu trobar


Es poden trobar llibres que tractin temes generals com: excursions amb criatures, contes per explicar, creixement i desenvolupament. I Altres més específics com: gust per la lectura, dol i hiperactivitat, autoestima, estimulació de la intel·ligència, adopció, educació familiar, altes capacitats, son i bolquers, lactància, alimentació etc.


És un fons que s’adapta i creix a mesura que el personal de la sala detecta noves necessitats dels usuaris pel que fa a la temàtica infantil i familiar.


Objectiu


L’objectiu és reunir en un únic espai de la biblioteca tots els documents relatius a aquests temes per facilitar la seva consulta i cal destacar que el fons està clarament identificat amb les inicials RF (Racó de Famílies). Aquests llibres, revistes i audiovisuals es poden consultar a la biblioteca o bé agafar-los en préstec amb el carnet i fullejar-los a casa amb tranquil·litat.


A qui va adreçat


Aquesta secció està adreçada a famílies, tutors, educadors i totes aquelles persones que tenen cura dels infants. En general a qualsevol persona interessada en el món de la infància i l’adolescència des d’un punt de vista divulgatiu i experimental.

L’equip de la sala infantil de la biblioteca estarà encantat de poder atendre tots els dubtes i suggeriments respecte a aquest fons i anima a totes les famílies i persones interessades a consultar aquesta secció que, com els infants, creix dia rere dia.


També podeu consultar el Racó de famílies del Portal Gènius on trobareu recomanacions de llibres, guies de lectura específiques, consells sobre seguretat a internet, etc.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí