Inicio Actualidad Últimes activitats de les Nits Insòmnia 2021

Últimes activitats de les Nits Insòmnia 2021

Fins al 27 de novembre es desenvolupen les activitats de la fase de tardor de la 14a edició de la programació de Nits Insòmnia, adreçades a joves de 16 a 35 anys de la ciutat, per gaudir d’un oci nocturn diferent i saludable, i amb activitats totalment gratuïtes. Aquesta edició ha estat marcada encara en certs aspectes per la situació sanitària de control de la pandèmia de Covid-19, com per exemple en un horari, més reduït que en ocasions anteriors, però ja disposada a tornar a la normalitat amb totes les activitats en format presencial un cop s’han flexibilitzat les restriccions. 

Nits Insòmnia és el programa d’oci nocturn alternatiu de Cornellà creat per joves i per a joves de 16 a 35 anys. Té un caire saludable i participatiu on es fomenta un tipus d’oci menys consumista i amb esperit engrescador: la seva filosofia pretén acostar activitats, lúdiques, formatives, esportives, de cuina, manualitats… en un horari diferent a l’habitual, un reservat normalment per sortir de festa o consumir. Està organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Cornellà, i a la programació i execució hi té un gran pes el col·lectiu d’Agents Insòmnia i el jovent que pren part als cursos de dinamització. Hi col·labora el departament d’Esports municipal.

Aquestes són les activitats que queden fins al 27 de novembre. Us hi podeu inscriure clicant aquest enllaç.

 

  • Nit de cine. Divendres 19 de novembre de 22:00 a 24:00h. Oficina Jove (C/Mossèn Andreu, 17)
  • Parkour. Divendres 19 de novembre de 22:00 a 24:00h. Plaça de Carmen Amaya
  • Scooter i skate. Dissabte 20 de novembre de 22:00 a 24:00h. Park Cornellà (C/Sevilla s/núm.)
  • Taller de bateria. Divendres 26 de novembre de 22:00 a 24:00h. La Factoria Musical (Pl. Mary Santpere s/núm.)
  • Regala’t Nadal (galetes, regals sostenibles i scrapbooking). Divendres 26 de novembre de 22.00 a 24:00h. Centre Cívic Sant Ildefons (C/Gerdera s/núm.)
  • Rebaixa la teva ansietat (meditació i reflexologia podal). Dissabte 27 de novembre de 22:00 a 24:00h. Oficina Jove (C/Mossèn Andreu, 17)
  • Scooter i skate. Dissabte 27 de novembre de 22:00 a 24:00h. Park Cornellà (C/Sevilla s/núm.)

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS

Més informació:

  @nitsinsomnia


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí