Inicio Actualidad Les activitats dels Serveis de Ciutadania molt presents a la comunitat educativa...

Les activitats dels Serveis de Ciutadania molt presents a la comunitat educativa de la ciutat

dilluns, 15 novembre, 2021 – 11:15


El catàleg d’activitats i serveis educatius és una proposta conjunta de diferents departaments municipals amb la participació d’entitats i d’altres institucions que ofereix a la comunitat educativa del Prat l’oportunitat d’aprendre coneixements complementaris al pla d’estudis habitual de cada centre.


Enguany, els Serveis de Ciutadania ha posat a disposició dels diferents centres educatius: instituts i escoles de la ciutat una oferta amplia i variada que pretén transmetre els valors que es treballen a les Cases d’en Puig.


Valors com la igualtat, la convivència, la participació ciutadana, la defensa dels drets humans o de les diferents diversitats de les persones (sexuals, afectives, d’origen i de capacitats).

MAS:  Identitats i cultura visual: el projecte d’arts visuals a l’Escola Ramon Llull


Durant el curs 2021-2022 s’impartiran uns 300 tallers que arribaran aproximadament a 6.000 membres de la comunitat educativa del Prat, la majoria infants i joves, però també a les AMPES. Totes les formacions són complementaries i es duen a terme a diferents centres de la ciutat, inclús a la mateixa vegada, en horari escolar.


Tallers


Uns exemples dels tallers que proposen els Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig són el següents:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInscripcions Obertes pel XV Concurs d’Aparadorisme
Artículo siguienteLa gestió municipal, a debat al Cornellà Creació amb la presència de Manuela Carmena i Ana Berenguer
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí