Inicio Actualidad La gestió municipal, a debat al Cornellà Creació amb la presència de...

La gestió municipal, a debat al Cornellà Creació amb la presència de Manuela Carmena i Ana Berenguer

El proper Cornellà Creació Fòrum, programat per a divendres 19 de novembre, reuneix en un mateix escenari a l’advocada laboralista, jutgessa emèrita i política, Manuela Carmena i a l’actual cap d’Anàlisi i Polítiques Públiques del Gabinet de Presidència de la Comunitat Valenciana, Ana Berenguer. Es tracta d’un face to face sobre gestió municipal, un acte que comptarà amb la participació en qualitat de presentador de l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón. L’esdeveniment començarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas al debat.

Inscripcions / Més informació

Cornellà Creació Fòrum és un cicle anual de conferències, dirigida a diferents sectors de l’economia local, que té l’objectiu de debatre i tractar temes d’actualitat. En aquesta edició de 2021, que completa la programació prevista per a 2020 i que va haver de ser ajornat per la pandèmia, totes les cites programades tenen lloc a L’Auditori i en horari de migdia, combinant els diferents formats: conferències, face to face i debat.

Manuela Carmena, advocada laboralista i jutgessa emèrita, va exercir de vocal del Consell General del Poder Judicial entre 1996 i 2001, prèviament a la seva incursió en la política municipal. L’any 2015 va obtenir l’alcaldia de Madrid després de presentar-se com a cap de llista a la candidatura ciutadana Ahora Madrid. Durant el seu mandat va reduir un 54% el deute de l’ajuntament, va dur a terme la reforma del sistema escolar infantil i va implementar reconegudes mesures mediambientals a la ciutat amb Madrid Central com a insígnia d’un ambiciós projecte de mobilitat. Manuela Carmena aposta per la seva pròpia recepta en la gestió del canvi a través de cinc passos que perfila amb ironia: proposar el canvi, implantar-lo i superar la confrontació, observar el seu funcionament i, finalment, ser testimoni de com altres s’atribueixen l’èxit. La lluita contra el canvi climàtic, la igualtat i el lideratge femení formen part de les seves intervencions, com a resultat d’una ferma convicció feminista.

ANA-BERENGUER-cornella-creacio.jpgAna Berenguer és experta en desenvolupament econòmic i social principalment a través de l’elaboració de polítiques públiques innovadores que pretenen reduir la desigualtat econòmica i social i crear creixement inclusiu. Fins a juliol d’aquest any ha ocupat el càrrec de vicepresidenta d’Anàlisi i Estudis en NYCEDC, l’oficina econòmica de la ciutat de Nova York. Abans del seu pas a l’administració pública, va supervisar nombrosos estudis de tendències globals i els seus efectes en sistemes socials i econòmics. Va ser Analista Sènior a The Economist Intelligence Unit i pel Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament. Ana Berenguer ha tornat recentment a Espanya per encapçalar l’anàlisi de polítiques públiques a la Generalitat Valenciana. Actualment ocupa el càrrec de directora general d’Anàlisi i Polítiques Públiques en l’equip del President Ximo Puig.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí