Inicio Actualidad Les entitats del Prat presenten els seus projecte més singulars al Consell...

Les entitats del Prat presenten els seus projecte més singulars al Consell Municipal de Serveis Socials

Esteu aquí

Les entitats SAÓ-Prat i el Centre de Promoció Social Francesc Palau van compartir amb el Consell dos dels seus projectes més singulars: PA TI PA MI per a Joves i el servei de cures a les persones amb dependència.

dimecres, 10 novembre, 2021 – 14:00


El passat dijous 4 de novembre es va reunir el Consell Municipal de Serveis Socials, un òrgan col·legiat de participació comunitària per a l’assessorament, la consulta i proposta en matèria de serveis socials. El Consell està presidit pel regidor de Serveis Socials, David Vicioso i l’integren els àmbits municipals vinculats a les politiques socials: ocupació, habitatge, salut i policia local; entitats i de persones tècniques dels consells de Nova Ciutadania, Dones, Gent Gran, Persones amb Discapacitat i Infància; i les entitats del Prat de l’àmbit de serveis socials que des de fa anys estan treballant de manera col·laborativa entre elles i amb la secció de serveis socials.


La finalitat del Consell  és integrar la deliberació en els processos de presa de decisions per adequar el sistema de serveis socials a les necessitats de les persones i la seva diversitat, amb l’objectiu d’implicació de tota la societat en els assumptes socials, la prevenció de la fragmentació social i la innovació en la prestació dels serveis”. 


Durant la sessió es va donar a conèixer els diferents serveis que formen part de l’estratègia de salut mental del Prat, emfatitzant en l’espai Situa’t degut a que és la porta d’entrada a aquests serveis que s’ofereixen.


El  Servei d’Acció  Social va presentar  El Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva , i va proposar constituir tres comissions de treball  una per continuar construint aquest Pla , un altra per debatre sobre el Projecte Antenes  i un altra sobre l’exclusió residencial.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí