Inicio Actualidad La Jornada d’entitats mostra l’estat de salut del teixit associatiu del Prat

La Jornada d’entitats mostra l’estat de salut del teixit associatiu del Prat

dimarts, 9 novembre, 2021 – 14:30


El passat dissabte 6 de novembre el Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa va ser l’escenari per presentar els resultats de la diagnosi de les entitats. Estudi que es va dur a terme entre gener i març d’aquest any i que pretenia determinar la situació actual i com ha afectat la pandèmia a les entitats de la ciutat.


La Jornada va comptar amb el suport de personal tècnic i polític de l’Ajuntament.


Les dades de l’estudi van posar de manifest que la problemàtica principal de les entitats va ser la impossibilitat de realitzar les seves activitats habituals, fet que va fer minvar les seves principals fonts de recaptació. També va quedar palesa la dificultat de trobada amb altres socis/es i persones usuàries i que per tant, va fer decaure la socialització interna de les entitats.


Els resultats d’aquest estudi han estat l’embrió per al disseny d’un pla d’acció que es va posar en comú durant la jornada a través d’una dinàmica per grups on les entitats van prioritzar, matissar i proposar línies de treball conjuntes i accions concretes.


Aquesta jornada, juntament amb la diagnosi realitzada, formen part del Pla de Reactivació del Teixit Associatiu del municipi, en el marc de l’estratègia de ciutat #AraMésQueMaiElPrat, per a la reconstrucció social i econòmica de la ciutat arran de la Covid-19 i tindrà com a resultat un pla concret de treball, a dos anys, amb les entitats del municipi.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí