Inicio Actualidad L’Oficina Tècnica Laboral facilita la inserció laboral de persones afectades per un...

L’Oficina Tècnica Laboral facilita la inserció laboral de persones afectades per un transtorn mental

L’Oficina Tècnica Laboral és un dispositiu d’inserció laboral especialitzat en salut mental, que té com a objectiu atendre persones en edat de treballar amb un trastorn de salut mental acreditat i en tractament medicosanitari, a fi de facilitar-ne la inserció laboral o la millora de l’ocupació. El departament de Polítiques d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà facilita l’accés a aquest servei a les persones de la ciutat que es trobin en aquesta situació.

Per fer ús del servei, les persones han de trobar-se en edat de treballar, acreditar un diagnòstic de malaltia mental i estar en situació d’atur o de millora d’ocupació. Addicionalment hauran de complir aquests requisits:

  • Tenir motivació per a la inserció laboral.
  • Autonomia personal i estabilitat per dur a terme una activitat laboral.
  • Acceptar la coordinació entre el personal de l’OTL i l’equip del centre sanitari de referència.
  • Estar apuntat al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) en recerca de feina o com a millora d’ocupació.

L’OTL ofereix atenció individualitzada (acompanyament en la inserció laboral, tècniques de recerca de feina, recerca de feina activa, derivació a accions de formació, tutories post-inserció per al manteniment del lloc de feina), grupal (sessions d’orientació, tallers monogràfics) i coordinació amb els serveis de referència de la persona, especialment serveis sanitaris.

A Cornellà de Llobregat funciona des de l’any 2010 i està vinculada a la xarxa d’OTL de la Diputació de Barcelona. Si hi esteu interessats/des, podeu posar-vos en contacte amb el departament de Polítiques d’Ocupació, al telèfon 93 474 33 99 o enviant un correu electrònic a ocupacio@aj-cornella.cat per demanar cita prèvia.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí