Inicio Actualidad Renfe licita les obres de construcció d’un nou accés a l’estació de...

Renfe licita les obres de construcció d’un nou accés a l’estació de Cornellà

Renfe ha obert durant el mes d’octubre el procés de licitació de les obres de construcció d’un nou edicle a la part nord de l’estació de Rodalies de Cornellà. Aquestes actuacions comptaran amb un pressupost de 215.126,37€ que facilitaran l’ús dels serveis de l’estació de Rodalies de manera pràctica, funcional i totalment accessible per als usuaris, afegint a la part nord un espai amb la capacitat de poder albergar un control d’accés, màquines autovenda i servei d’informació al viatger. 

La licitació oberta a les empreses interessades és el primer pas per iniciar les obres. Després de ser valorades tècnica i econòmicament, s’adjudicaran a la que correspongui, per posteriorment fixar el calendari definitiu de les obres, que s’estima que durarien quatre mesos i mig. L’actuació es fa en el marc del Pla d’Estacions de rodalia de Barcelona.

Nota de premsa (Renfe)


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí