Inicio Actualidad Obert el termini per presentar candidatures a una nova edició dels Premis...

Obert el termini per presentar candidatures a una nova edició dels Premis Ciutat de Cornellà

Entre l’1 i el 20 de novembre és obert el termini per a la presentació de candidatures a la dotzena edició dels Premis Ciutat de Cornellà. Aquests guardons tenen com a objectiu fer un reconeixement públic a persones i entitats que amb el seu treball i dedicació han desenvolupat una important labor en l’impuls d’actuacions que afavoreixen el conjunt de la ciutadania de Cornellà de Llobregat.

Qualsevol veí o veïna del municipi pot proposar persones, entitats, o empreses que consideri mereixedores d’un premi Ciutat de Cornellà per contribuir a la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme a la nostra ciutat. Els candidats poden optar a cinc categories: premi d’Humanitats, premi d’Acció Cívica, premi d’Economia, Premi d’Honor Ciutat de Cornellà i Premi Especial Ciutat de Cornellà.

Posteriorment, les candidatures seran analitzades per una comissió de propostes que farà una selecció perquè el jurat prengui la decisió final. El jurat està format per l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, com a president del mateix, un representant de cada grup polític representat al ple municipal, i una representació de la ciutadania.

MAS:  Unes 7.000 persones visiten el Pessebre Vivent del Prat

Els Premis Ciutat de Cornellà se celebren cada dos anys, des de 1999. Aquesta vegada, per causa de les dificultats provocades per la pandèmia, l’edició s’ha ajornat un any i el lliurament de premis tindrà lloc el 29 d’abril de 2022, en una cerimònia a l’Auditori de Cornellà. Els guanyadors reben una peça artística i un diploma acreditatiu.

   BASES DE LA CONVOCATÒRIA

   Edicions anteriors

   Normativa aplicable

Qui pot rebre un premi Ciutat de Cornellà?

Les seccions del premi Ciutat de Cornellà de Llobregat tindran per objecte guardonar les activitats següents:

a) Premi Ciutat de Cornellà de Llobregat d’Humanitats: Aquest premi s’atorgarà a aquelles persones, físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, que des dels camps de les lletres, les arts, les ciències socials, la filosofia, la investigació científica i acadèmica i altres disciplines humanístiques, hagin aportat els seus coneixements i, en general la seva obra, en benefici de la societat cornellanenca.

MAS:  Demà, 14 de març, primera reunió de la Taula LGTBIQ+ d’enguany

b) Premi Ciutat de Cornellà de Llobregat d’Acció Cívica: Aquest premi s’atorgarà a aquelles persones, físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, la iniciativa solidària de les quals hagi contribuït a una millor convivència o major benestar dels homes i dones de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

c) Premi Ciutat de Cornellà de Llobregat d’Economia: Aquest premi s’atorgarà a aquelles persones, físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, que hagin impulsat una iniciativa econòmica o un projecte empresarial que hagi contribuït al desenvolupament i prosperitat de la nostra ciutat.

d) Premi d’Honor Ciutat de Cornellà de Llobregat: Aquest premi s’atorgarà a aquelles persones, físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat de forma molt rellevant en qualsevol activitat, social o professional, dintre del terme municipal de Cornellà de Llobregat.

MAS:  Ajuts econòmics destinats a millorar la salut mental i la salut bucodental de la població més vulnerable

e) Premi especial Ciutat de Cornellà de Llobregat: Aquest premi s’atorgarà a aquelles persones, físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat en qualsevol part del món, per la seva contribució a la defensa dels drets humans i les llibertats, a la defensa del medi ambient, de la solidaritat, de la pau i del progrés dels ciutadans i ciutadanes del món.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCursos d’informàtica i ús de les noves tecnologies a la biblioteca de Sant Ildefons
Artículo siguienteS’obre la convocatòria extraordinària d’ajuts a les entitats de la ciutat per la Covid-19
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí