Inicio Actualidad La Biblioteca Antonio Martín amplia horari i aforament

La Biblioteca Antonio Martín amplia horari i aforament

Esteu aquí

Es recupera l’horari anterior a la pandèmia

dijous, 4 novembre, 2021 – 10:00


Comencem un nou periòde on l’espai de la biblioteca torna a omplir-se amb tot un ventall social que reflexa la realitat de la ciutat del Prat. Es troben en convivència aquells usuaris més estudiosos, que necessiten un espai per concentrar-se, amb d’altres més participatius i receptius a les activitats proposades. També coincidèixen lectors molt fidels que sempre busquen la preuada novetat, amb d’altres persones que s’acosten per primera vegada al món de la biblioteca.


Horari


La Biblioteca torna a obrir-se amb el seu horari habitual sense tancar al migdia i obrint els dissabtes.


Dilluns de 15:30 a 21 h


De dimarts a divendres de 10 a 21 h


Dissabtes de 10 a 19 h


Espai


L’Antonio Martín recupera el 100% del seu aforament i la distància interpersonal obligatòria desapareix.


Activitats sense cita prèvia


L’Hora del conte és una activitat de foment de la lectura conduïda per professionals que transmeten la màgia dels contes i la narració oral. Ideal per estimular la imaginació. Per assistir a aquestes sessions no cal inscripció.


Llegir és un plaer i és, a més, un mitjà per al desenvolupament personal. La lectura contribueix a l’educació i a la formació dels infants i de les persones adultes, oferint la possibilitat de desenvolupar un criteri propi.


 


Les resta d’activitats, com l’Hora de nadons, Juguem a llegir, English Corner, Kids Corner i els clubs de lectura continuen amb les inscripcions prèvies via online.elprat.cat.


Es mantindran les mesures de protecció bàsiques, com són la mascareta i la higiene de mans. En tot moment s’hauran de seguir les indicacions del personal del centre.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí