Inicio Actualidad Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

Foto que pertany a la primera reunió de la comissió d’enguany

dimecres, 27 octubre, 2021 – 12:30


El passat 26 d’octubre la comissió d’Accessibilitat, pertanyent al programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la seva darrera reunió de l’any amb l’objectiu de fer el seguiment de les actuacions que s’estan duent a terme a la nostra ciutat entorn a l’accessibilitat universal.


En primer lloc, es van fer noves propostes d’adequació de les àrees de joc infantils de la ciutat amb l’objectiu millorar encara més la seva accessibilitat. Un exemple va ser la valoració positiva de la propera posada en marxa d’uns pictogrames per tal de millorar el llenguatge inclusiu del parcs, després de dur-se a terme la prova pilot la passada primavera.

MAS:  Fallece un hombre en Las Garrigas al tener un accidente con su tractor


Tot seguit, en el marc del proper Pla d’Accessibilitat de la ciutat es van posar sobre la taula les millores que haurien d’adoptar els comerços de la ciutat per tal de garantir l’accessibilitat a tota la ciutadania.


També es va fer una valoració sobre la temporada de bany a la platja del passat estiu. Les noves places de mobilitat reduïda, les passeres adaptades fins a l’aigua, la instal·lació del mòdul de socors accessible així com el nou tòtem i  banderoles informatives han estat molt ben acollides per les persones usuàries. Per l’any 2022 es va recollir la proposta de crear una zona d’ombratge per acabar d’enllestir la zona de bany accessible.

MAS:  Tot a punt per les 24es Jornades d'Orientació Acadèmica i Professional


Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional al següent enllaç.


Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat ; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl directiu d’Estrella Galicia, Juan José Delgado, protagonitza la propera cita del Cornellà Creació Fòrum
Artículo siguienteUna prospecció amb un georadar ajudarà a descobrir l’estructura del temple parroquial enderrocat el 1936
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí