Inicio Actualidad El directiu d’Estrella Galicia, Juan José Delgado, protagonitza la propera cita del...

El directiu d’Estrella Galicia, Juan José Delgado, protagonitza la propera cita del Cornellà Creació Fòrum

Divendres 29 d’octubre el programa Cornellà Creació Fòrum arriba a una nova cita, en aquesta ocasió amb Juan José Delgado, director general de MOVE Estrella Galicia Digital. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de Cornellà, a partir de les 13.30 hores. “Nous models de negocis digitals” és el títol de la seva conferència, acte que comptarà amb la participació del director general de l’estudi d’arquitectura Arqteria, Sergi Fuster. L’esdeveniment començarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la conferència.

Inscripcions / Més informació

Cornellà Creació Fòrum és un cicle anual de conferències, dirigida a diferents sectors de l’economia local, que té l’objectiu de debatre i tractar temes d’actualitat. En aquesta edició de 2021, que completa la programació prevista per a 2020 i que va haver de ser ajornat per la pandèmia, totes les cites programades tenen lloc a L’Auditori i en horari de migdia, combinant els diferents formats: conferències, face to face i debat.

MAS:  Comença la preinscripció per a les escoles bressol 2022-23

El ponent

Juan José Delgado va arribar a Estrella Galicia el 2017 en qualitat de Global Chief Digital Officer amb la voluntat de dur a terme el profund procés de digitalització de la cervesera. Procedia d’Amazon on va ser el responsable directe d’esdeveniments com el Black Friday o el Prime Day i ostentant el record del dia de més vendes internacionals de tota la història d’Amazon. Va ser reconegut com l’especialista en màrqueting amb més talent en 2015 i ha deixat la seva empremta en firmes com Burger King, Pepsi, Hertz, CB Richard Ellis, Ford, Bosch, Siemens, Liberty Mutual, Vodafone o Telefònica entre altres.

MAS:  Nou rècord d’adhesions al manifest contra l’ampliació de l’aeroport: 50.000 persones i gairebé 900 entitats

JJ Delgado inicia la seva feina a Hijos de Rivera S.A. (Estrella Galicia) amb l’objectiu de transformar una corporació amb més d’un segle en una empresa digitalitzada. El setembre de 2021, la companyia presenta MOVE Estrella Galicia – Digital Business & Venturing, la nova unitat d’innovació i transformació liderada per Delgado. La recent estrenada unitat de negoci accelera el desenvolupament d’Estrella Galicia i altres unitats de Hijos de Rivera S.A. a través de la innovació oberta i els nous negocis digitals.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRàdio Cornellà enceta la seva temporada 40
Artículo siguienteNova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí