Inicio Actualidad L’Hospital de Bellvitge obre un punt perquè les persones majors de 70...

L’Hospital de Bellvitge obre un punt perquè les persones majors de 70 anys que ho requerixin es vacunin de la tercera dosi de la covid

Esteu aquí

S’administraran terceres dosis de les vacunes de Pfizer/BioNTech i de Moderna a les persones que tinguin 70 anys o més i faci ja sis mesos que en van rebre la segona, d’acord amb els criteris establerts per les autoritats sanitàries.

Imatge d’arxiu

dilluns, 25 octubre, 2021 – 10:00


L’Hospital Universitari de Bellvitge obre avui, dilluns 25 d’octubre, un punt de vacunació adreçat a la ciutadania al qual es podrà acudir sense cita prèvia per rebre la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19.


En aquest punt, s’administraran terceres dosis de les vacunes de Pfizer/BioNTech i de Moderna a les persones que tinguin 70 anys o més i faci ja sis mesos que en van rebre la segona, d’acord amb els criteris establerts per les autoritats sanitàries.


També es proposarà aplicar la vacuna contra la grip a les persones que acudeixin a aquest punt de vacunació


Així mateix, es proposarà a la ciutadania que acudeixin a aquest punt administrar-los també, si s’escau, la vacuna contra la grip.


El punt de vacunació estarà ubicat a la planta baixa de l’edifici de Consultes Externes, i el seu horari serà de dilluns a divendres de 8 a 15 h.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí