Inicio Actualidad Èxit de participació a l’espigolada popular

Èxit de participació a l’espigolada popular

Esteu aquí

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres activitats organitzades en el marc de la campanya d’alimentació sostenible que ha posat en marxa l’Ajuntament.

divendres, 22 octubre, 2021 – 12:30


La primera espigolada popular de l’any, promoguda per l’Ajuntament, ha estat un èxit. I és que un total de 18 persones s’han animat a donar una segona oportunitat a fruites i verdures que no són atractives per a les botigues però que sí conserven les seves propietats i essència. Es van recuperar més de mil quilos de poma i, una part d’aquestes, es van donar al nou projecte de La Botiga.


Aquesta activitat forma part del cicle de l’Alimentació Sostenible i es preveuen més espigolades durant els propers mesos. Tot el que es recuperi anirà destinat a entitats socials i sense ànim de lucre.  Poden visitar la pàgina web elprat.cat/alimentaciosostenible, on es pot consultar la resta d’agenda així com els consells bàsics per adoptar hàbits més saludables i sostenibles a l’hora de menjar.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí