Inicio Actualidad S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Esteu aquí

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans dels Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig

dijous, 21 octubre, 2021 – 13:00


Un projecte que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és la Justícia Global, els Drets Humans, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Cooperació Internacional, mitjançant la difusió de quatre càpsules formatives.


Les càpsules pretenen contribuir a fer visible la interrelació entre aquests quatre conceptes i posar de manifest que defensar la cooperació entre els països del planeta contribueix a fer un món molt millor per a tothom.


Parlar de Cooperació Internacional en aquests moments es més difícil que mai ja que la crisi econòmica post Covid-19 ha deixat moltes persones sense recursos. Malgrat això, la pandèmia ens ha ajudat a entendre que els problemes globals necessiten solucions globals.


La cooperació ha de tenir una visió global i cal entendre que les desigualtats socials es causen per la desigualtat en l’accés als drets universals fonamentals.


Podeu accedir a totes les capsules formatives a través del web del projecte així com al compte de Youtube de l’Ajuntament. Les capsules tenen una duració aproximada de dos minuts i també es posaran a disposició dels centres docents del Prat per ser utilitzades com a material pedagògic, juntament amb un llibret imprès amb el mateix contingut.


Entre totes i tots, defensem la Cooperació!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí