Inicio Actualidad Diverses personalitats polítiques s’informen sobre el terreny dels valors del Delta del...

Diverses personalitats polítiques s’informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Esteu aquí

Atenen una crida de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre d’altres els prtesidents del govern espanyol, Pedro Sánchez, i de la Generalitat, Pere Aragonès

dijous, 21 octubre, 2021 – 19:30


Yolanda Díaz, vicepresidenta segona del Govern d’Espanya i ministra de Treball i Economia Social; Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Alba Vergés, vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya; i el diputat al Congrés i ex director de Greenpeace Espanya, Juan López de Uralde, han estat els principals representants polítics que, en ple debat sobre la proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat, han visitat els espais naturals del Delta del Llobregat i la Ricarda per informar-se sobre els valors d’aquests espais i de la importància de preservar-los.


Aquestes han estat, doncs, les diferents autoritats polítiques que han respost a la invitació que l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, va fer a diversos responsables polítics, començant pel president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí